Замовити
дзвінок

Ми Вам зателефонуємо!





Залишити відгук





Зареєструвати візит






Оберіть послугу


Дата відвідування:


Психотерапія


Психотерапія це процес впізнавання себе, розуміння свого життя, установок з дитинства та формування нових більш здорових та позитивних поглядів на життя, з прийняттям себе та інших людей без роздратування та конфліктів. Можливість прожити свої травми, горе і тривоги та відпустити їх, вирішити внутрішні конфлікти та почати жити з гармонією всередині. Всі проблеми не вирішити, але можна навчитися дивитися на них інакше, і крім того, реагувати інакше, саме це дає можливість почати інше життя, відмінне від теперішнього.

Терапія це «на роки», це «нескінченний процес?»- Абсолютно ні, це процес індивідуальний, кожен проживає своє життя, кожна людина окрема особистість. Є короткострокова терапія: 10-12 зустрічей, може бути на півроку-рік, на 1-3 роки, 3-5 років … Рішення продовжувати чи ні терапію завжди за клієнтом. Є випадки, коли я бачу, що клієнт максимально отримав користь з терапії згідно з його запитом і немає необхідності працювати над цим запитом, тоді я сміливо можу запропонувати йому закінчити терапію.

Основне розуміння яке має бути у клієнта: це те, що ви прожили життя до свого віку і немає «чарівної пігулки», щоб проблема вирішилася за 1 раз, змінити себе і свої погляди — це праця і не одного дня, тому терапія тривалий, але цікавий процес. Згодом людина вчиться любити сам процес, і терапія стає захоплюючим хобі. Я запрошую вас у подорож вашим внутрішнім світом, де ми разом стикатимемося з вашими спогадами і переживаннями, і усвідомлюватимемо почуття і реакції протягом цього шляху.

У терапію варто йти якщо:

Я вже все перепробував, але не можу знайти свого місця у житті!
Все втрачено! Просто «каша в голові»
Чим більше я працюю, тим менше заробляю, доводиться виживати, часу на сім’ю та близьких не залишається!
Чому я не можу більше заробляти?
Чому я постійно зустрічаю не тих людей? Можливо, справа в мені або я щось роблю не так!
Так, іноді мій партнер мене ображає, але це він так дбає, він хоче мені добра, це я провокую скандали та конфлікти…
Хочу відкрити свою справу, але страшно, не знаю, що робити з чого почати. Тривога. Страх за власне життя. Страх втратити роботу, не реалізувати себе. Чому це заважає мені жити та розвиватися?
Мені важко спілкуватися з іншими людьми. Я закриваюся і гублюся. Самотність вбиває мене, але страх спілкування ще гірший.
Я яскравий, талановитий, але мало заробляю та в сім’ї мене не цінують! Важко знайти однодумців, люди вважають, що в мене завищені вимоги та очікування

Короткострокова терапія — це процес терапії фокусно спрямований на аналіз 1 конкретного запиту тривалістю 10-12 сесій. Найчастіше короткострокова терапія передбачає аналіз кризової ситуації:

Згвалтування
Аб’юзивні відносини
Питання виховання (дитько-батьківські відносини)
Консультація про взаємодію із залежними людьми та співзалежними
Підліткові кризи
Криза втрати
Інцести
Робота з травмою
Насилля в сім’ї

Зв’язатись зі мною


Контакти






Усі права захищені © 2023

Усі права захищені © 2023