Замовити
дзвінок

Ми Вам зателефонуємо!





Залишити відгук





Зареєструвати візит






Оберіть послугу


Дата відвідування:


Про мене


Добридень
🌟 Мене звуть Світлана Павленко. Я психотерапевт, коуч, консультую онлайн.

📚 Отримала сертифікацію «професійний коуч» (ICF). Також закінчила курси зі спеціалізації ПТСР методом КПТ, сексологія та сімейна терапія, кризове консультування під час роботи з травмою у психоаналізі. Отримую профільну вищу освіту в університеті МІПСК (перебуваю на останньому курсі навчання психодинамічний метод психоаналізу).

🔍 Маю 3 роки досвіду роботи з клієнтами. Працюю у підході: класичний психоаналіз.

🔑 Мої ключові цінності в роботі: клієнтоорієнтованість, націленість на результат, уміння навчити людину любити процес, емпатичність, зацікавленість у кожному клієнті. Атмосфера на консультаціях: спокійне, тепле та довірче середовище, чесний та відкритий діалог.

🌱 Впевнена, що людині може допомогти спеціаліст, який теж пройшов свій нелегкий шлях, але впорався, тому може поділитися досвідом, підтримкою та вірою у свого клієнта. За час своєї роботи провела понад 400 коучинг-сесій.

🤝 Була волонтером із початку війни. Допомагаю людям знайти ресурси, щоб почати діяти, вийти з кризи та повірити у себе.

🌞 Дотримуюся позитивного погляду на життя і охоче навчаюсь від своїх клієнтів їхнього світогляду. З клієнтом під час роботи подорожую його відчуттями і емоціями, подіями в житті, допомагаю побачити те цінне і хороше, що було, і навчитися сприймати легше, те, що болить, і відпустити це.

💪 Маю впевненість, що біль розділений на двох, вже не так болить. Моя мета: допомогти клієнту знайти себе, подолати прокрастинацію, приймати себе такими, якими ви є і дати ресурс.

🙌 Відчуваю своїх клієнтів, тому маю позитивні відгуки щодо роботи зі мною від моїх клієнтів. Беру в процес пізнання самого себе тих, хто дійсно потребує допомоги і хоче щось змінити у своєму житті.

📖 Відкрила Книжковий клуб на базі психотерапії, тому запрошую кожного, хто хоче приєднатися до неймовірно цікавого світу психоаналізу через міфи, казки та художню літературу.

🌟 Давайте робити перші кроки разом у світі самопізнання та зростання. Звертайтесь до мене з будь-якими питаннями чи терапевтичною підтримкою. Ми разом зможемо досягти більш глибокого розуміння себе і набути справжнього внутрішнього спокою!

Зв’язатись зі мною





Контакти






Усі права захищені © 2023

Усі права захищені © 2023